Menu

Algemeen

AEBD.NL is de website van AEBD.NL uit Kampen. De informatie op deze website komt tot stand onder de verantwoordelijkheid van AEBD.NL. Wij besteden onze uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud. Het is echter mogelijk dat informatie op deze site op enig moment verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze website kan dan ook geen rechten worden ontleend.

Werking site

AEBD.NL kan niet garanderen dat AEBD.NL ononderbroken en foutloos functioneert. Wel doen wij daarvoor onze uiterste best. Als de website tijdelijk niet bereikbaar is, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als u daardoor schade lijdt.

Links naar andere websites

Op AEBD.NL treft u een aantal links aan naar andere websites. AEBD.NL is niet aansprakelijk voor de inhoud van die websites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Auteursrechten

AEBD.NL behoudt het auteursrecht op alle verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal welke te vinden is via AEBD.NL. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen op de site van AEBD.NL mag zonder schriftelijke toestemming van AEBD.NL openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan.

Over deze disclaimer

AEBD.NL behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op AEBD.NL.

 

Laatst gewijzigd op 20 december 2017 om 15.09 uur